Services

Hoe kan ik jou helpen?

Kapsalon

In mijn kapsalon kun je terecht voor diverse behandelingen. Of je nu alleen geknipt wilt worden, voor een heel nieuwe coupe gaat of je haar wilt kleuren: ik neem de tijd voor je om een bezoekje altijd relaxed en ontspannen te maken. Natuurlijk geef ik graag advies volgens de laatste trends en technieken.

Dames, heren en kids: iedereen is van harte welkom! Maak jij snel een afspraak?

Hoofdhuid en haarproblemen Kerastase

Belle Coiffure

Hoofdhuid- en haarproblemen

Maak kennis met de Kerascope van Kérastase! Nu kunnen we de gezondheid en gevoeligheid van de hoofdhuid onderzoeken. Met deze tool bekijken we je haar en hoofdhuid microscopisch en kan ik dan precies bepalen wat je haar of hoofdhuid nodig heeft! De 600x microscopische camera helpt verder bij het bepalen hoe haardoelen te bereiken zijn bijv. meer glans, minder haarbreuk of de gevoeligheid van de hoofdhuid te verminderen. Gezond haar begint bij de hoofdhuid.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Belle Coiffure

Haarverlenging

Door een innovatieve verbindingsmethode – met een omvangrijke keuze aan lengtes en kleuren – kan elke haarverlenging van ‘Hairdreams’ perfect aangepast worden aan jouw individuele wensen. Met hoogwaardige extensions van echt haar gaan op een natuurlijke en professionele wijze jouw haardromen in vervulling. Zo kan je eigen haarlengte maximaal verlengd worden met wel 75 cm. Daarnaast zal door de innovatieve bevestigingsmethode je eigen haar niet beschadigd raken. Dit zorgt er ook voor dat de extensions gemakkelijk en pijnloos verwijderd kunnen worden.

‘Hairdreams’ kent 3 varianten:
contact

Zien we je snel?

Maak nu een afspraak!

Twijfel je nog of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag om jouw wensen te realiseren.

Het juiste product

Onze merken