Op dit moment nemen we geen nieuwe knip klanten aan

Haarverlenging / Volume behandeling

'Hairdreams' voor jouw individuele wensen

Belle Coiffure

Haarverlenging

Door een innovatieve verbindingsmethode – met een omvangrijke keuze aan lengtes en kleuren – kan elke haarverlenging van ‘Hairdreams’ perfect aangepast worden aan uw individuele wensen. Met hoogwaardige extensions van echt haar gaan op een natuurlijke en professionele wijze uw haardromen in vervulling. Zo kan uw eigen haarlengte maximaal verlengd worden met wel 75 cm. Daarnaast zal door de innovatieve bevestigingsmethode uw eigen haar niet beschadigd raken. Dit zorgt er ook voor dat de extensions gemakkelijk en pijnloos verwijderd kunnen worden.

‘Hairdreams’ kent 5 varianten:
contact
Belle Coiffure - haarverlenging

Hairdreams

Normaal haar

Wat opvalt bij ‘Hairdreams’ is hoe soepel en natuurgetrouw deze haarvelenging in de eigen haren verweven zijn. Voorwaarde is dat de eigen haren minimaal 10 cm lengte hebben. Haarverlenging is met iedere gewenste lengte mogelijk.

Krullend haar

Naast de standaard rechte ‘Hairdreams’ haren is er als alternatief ook natuurlijk krulhaar verkrijgbaar. Hiermee wordt een geweldig kapsel met een natuurlijke krul gecreëerd. Dit zijn geen (voor)gepermanente haren, maar echt krul haar!

Specialiteit van ‘Hairdreams’ zijn de op natuurlijke wijze vallende krullen waarmee een zeer bijzondere look wordt bereikt. Deze extensions zijn verkrijgbaar in twee haar kwaliteiten met de kwaliteitsgarantie.

Deze krulharen extensions zijn beschikbaar met de volgende mogelijkheden.

Extra straight - Hairdreams

Extra straight

een super-steil haar met een natuurlijke golving

Straight - Hairdreams

Straight

natuurlijk, steil haar (met zachte natuurlijke golving)

Wavy - Hairdreams

Wavy 1

licht krullend haar

Wavy - Hairdreams

Wavy 2

medium krullend haar

Curly - Hairdreams

Curly

krullen

Afro straight - Hairdreams

Afro straight

het haar met een uniek structuur van korte golving, steil natuurlijk krullende haren, vergelijkbaar met het haar van de Afro-Amerikanen.

Hairdreams

Quikkies

De Hairdreams Quikkies zijn snel, ongecompliceerd en veelzijdig te gebruiken. Speciaal voor een snellere en eenvoudigere realisatie van creatieve kapsel-ideeën. Creëer in een handomdraai opzienbarende, super modieuze kleureffecten, ponyverlengingen, asymmetrische haarstijlen, opvullingen en nog veel meer.

Perfectioneert uw haarverlenging en zorgt zelfs bij problematische haarstructuren voor extra zachte, vloeiende overgangen en onzichtbare verbindingspunten.

Hairdreams Color Extensions

Hairdreams

Verschillende kleuren

Het Hairdreams haar is verkrijgbaar in vele kleuren. Variërend van natuurlijke bruine tinten tot prachtige rode tinten en een breed scala van blonde tinten tot intense trendy kleuren.
Om de gewenste tint te verkrijgen, bieden wij op speciale bestelling ook gemengde en tweekleurige strengen.
Alle kleuren zijn gekenmerkt door duurzaamheid en glans. Bezoek de salon om de juiste kleur te kiezen die bij u past!
Naast de vele mogelijkheden in kleur en lengte van de Hairdreams extensions is het mogelijk om na enkele weken het haar te kleuren. Dit kan in een door u gewenste kleur, net als de uitgroei van uw eigen haar.

Hairdreams

SECRETS - Onzichtbare tapeverlengingen

Hairdreams

INSPOS

Onze #iNSPOS is een gloednieuw innovatief haarverlengingssysteem met tape dat we speciaal hebben ontwikkeld voor vrouwen met steil tot licht golvend haar en dat prachtige langharige manen tovert. #iNSPOS-haar droogt maar liefst 50% sneller dan gewone hairextensions! Klinkt als een sprookje? Maar het is realiteit. Dit bespaart je kostbare tijd bij het föhnen of stylen van je nieuwe #iNSPOS-manen.

Natural Hair company

Natural Hair Company

Natural hair weaves

Een volle bos glanzend haar, weelderige lange lokken, extra volume;
een boost voor je zelf vertrouwen, dat is de droom van menig vrouw!
Het is mogelijk binnen een uur met Natural Hair.

Revolutionaire Technieken

Natural Hair wordt door middel van de revolutionaire Hairweave-technieken ingezet. De inzetrand van de hairweave is handgeknoopt en daardoor flinterdun dit resulteert in een onzichtbare en natuurlijke look. Het is niet te onderscheiden van het eigen haar. Het kan ingezet worden door middel van de vlecht- microringen- of de invisible-techniek.

Bij deze technieken wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen.
Hierdoor is het dus absoluut veilig en niet schadelijk voor het eigen haar.

Belle Coiffure

Natural Hair Company

Het haar van Natural Hair Company is onderworpen aan een zeer streng selectieproces, alleen het allerbeste haar komt in aanmerking. Het is 100% humanhair en remy gesorteerd. Het haar is afkomstig uit Rusland en Mongolië. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit dat vrijwel identiek is aan Europees haar. Het haar is sterk van structuur, mooi en vol van aanzet tot punt. Bij de juiste verzorging heb je 9 maanden tot een jaar plezier van je haar. Omdat het haar niet meer gevoed wordt van binnen uit heeft het wel extra verzorging nodig;
vraag je stylist om de verzorgingswijzer met je door te nemen en tips voor het onderhouden en stylen van je haar.

Wij passen de kleur van je hairweave altijd aan op je eigen haarkleur.
Door middel van diverse kleuren te gebruiken zal het perfect blenden met je eigen haar. Ook hebben wij hairweaves in balayage en rootshadow kleuren. Dus voor iedereen de perfecte match.

Natural Hair company

Zien we je snel?

Maak nu een afspraak!

Twijfel je nog of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag om jouw wensen te realiseren.

Het juiste product

Onze merken

Wegens vakantie zijn wij gesloten van

7 juli t/m 21 juli

Op dit moment nemen we geen nieuwe knip klanten aan.
Maak tijdig je afspraak voor teleurstelling te voorkomen. 

Met vriendelijke groet Wendy